Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Velice dobře shrnuto, bohužel někteří lidé ve své nenávisti k Rusku, třeba jako Jara Rank jsou tomu schopni tleskat

0 0
možnosti

Velmi hezky a trefně napsané, karma i ode mě. R^

8 2
možnosti

Hanba jim není, pane Soukupe, u vyjmenovaných jedinců je mentální prostituce způsobem obživy, nedělají to zadarmo, u posledního také in natura. Tam se zase těžko dá mluvit o myšlenkách, spíš o heslovitých výkřicích nevalné úrovně. A tak to bude, dokud je někdo cizí bude platit. Jinak je to škodná.

11 4
možnosti

Hezky a vystizne napsano - karma R^

12 5
možnosti

hezky napsáno!R^

11 2
možnosti

Myslím, že už i běžnému Rusovi, krmenému 24h televizní propagandou z RTV, musí dojít, že zbytek Evropy za posledních pár let hodně změnil myšlení - Rusko přestalo být bezproblémovým a důvěryhodným partnerem (obchodním, kulturním. atd) a stalo se, díky své politice... hrozbou (bezpečnostní). Potom i ten soucit a účast v neštěstí mají trochu jinou velikost a váhu. Jistě, je to hrozné, tragické, smutné, budeme kondolovat a tím to pro nás hasne (konvence dodržíme ale ani o kousek více).

10 18
možnosti

Nejsem si úplně jist, jestli třeba studentka Polina, která se ten den už ze školy nevrátila, je pro nás bezpečnostní hrozbou. Ale i kdyby byla (jakože není), ten článek v podstatě vůbec není o Rusku.

16 4
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 902x
Někdy až moc přemýšlející věčný nespokojenec s podivnou vlastností hledat alespoň třetí strany mincí. Mimo to student ekonometrie, ekonomie a mezinárodních vztahů. Ale to už není tak podstatné :)

Seznam rubrik